Indtil 1999 skulle man mindst have 5 hunde til en opdrætsklasse, men nu er det heldigvis nok med 4. Det er nemlig meget svært at samle så mange hunde i en trimmerace som WT, der kræver megen forberedelse til en udstilling.


Best In Show Breeder's Class Køge 1993 DTK.
Judge: Mr J. Arrowsmith GB
.
Som opdrætter er det noget af det mest tilfredsstillende at præsentere en homogen gruppe af hunde, altså ikke bare et enkelt stjerneskud, for her er en konkurrence der viser mere om dybden i opdrættet.

Vi har indtil nu haft 6 opdrætsklasser og deraf har alle fået ærespræmie. 3 af dem er tillige blevet BIS opdrætsklasse og en er blevet nr.3 af samtlige racer på en kennel klub udstilling.

Vi er meget stolte af de pæne ord som dommerne har skrevet om disse opdrætsklasser og vi vil her gengive én,som er skrevet af svenske Lars Adeheimer, Kennel Aden, Sverige, som er en virkelig racekender, med et flot opdræt bag sig.

"Det varmer en gammel Welsh Terrier opdrætters hjerte, at se en sådan god og typisk samling hunde. Man må gratulere opdrætterne og løfte på hatten for dåden - at kunne bibeholde racetypiskheden på dette høje niveau."

Best in Show Opdrætsklasse
Frederiksværk 1994 DTK.
Best in Show DTK, Køge 1998
Dommer Mr. Keith Lovell, Australia samt

Best in Show 3 DKK Cph.1998
Dommer Mrs. Annika Ultveit-Moe, Sweden.Ingrid & Carl Borchorst  · Køgevej 42 · 4672 Klippinge
Stevns · DENMARK ·
Tlf: +45 5657 8616 ·  FAX: +45 5657 8600
MAIL